Kookboeken

Kookboeken

Ik ben altijd bezig met het zoeken naar nieuwe informatie over glutenvrij en lactosevrij eten. Door ervaringen en recepten van anderen krijg ik inspiratie voor mijn recepten. 

Op deze pagina heb ik een overzicht van boeken waar ik zelf veel inspiratie uit gehaald heb, of die me aangeraden zijn door vrienden. 

Klik op één van de onderstaande knoppen om naar de pagina te gaan waar ik de kookboeken heb gesorteerd op glutenvrij, lactosevrij en zowel gluten- als lactosevrij.

Alle kookboeken


4 thoughts on “Kookboeken”

  • Een mooi kookboek waarin totaal geen zuivel of granen worden gebruikt is Oersterk koken van Jolanda Dorenbos en Richard de Leth.
    Gisteren de chocoldemousse gemaakt. Heerlijk. Vandaag ga ik voor de bruinebonensoep. Succes met je website en de mooie recepten.

  • Hi Anna,
    I’m the father of a child (Luca is quite 5 y old) with the intollerantie to gluten AND lactose. since his birthday we avoid such foods because he get the same symptons as you describe. we dont have any official medical declaration because we want to avoid any trauma for the final test according to the doctor protocol. reading your experience about the low level of gluten-lactose in your blood during the 1st test has been very useful. thx for sharing! we are in the same situation because his body is quite clean (5 years of diet). Due to his diet, I’m quite expert of glutenvrij en lactosevrij products and where to outside eat in safe restaurants. I’m from Italy and there the markets of food products and the pizzeria/restaurants are seriously more developed and mature than here. I’d appreciate if you can reply me and maybe start a good relationship about our experience.
    ciao
    Antonio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de verificatie code in, om spam te voorkomen