Lifestyle

Share

Buiten gezond en lekker eten is het ook belangrijk om goed in je vel te zitten. Natuurlijk zijn er heel veel manieren om dit te doen. Hieronder staan een paar cursussen die mensen om mij heen hebben gedaan en waar zij veel profijt van hebben gehad. Ik heb ze onderverdeeld in “gezond sportief”, “lekker in je vel” en “afslanken”

Gezond sportief

Hello New You!

Hello New You! In 4 weken fit, happy & healthy. Naast een compleet voedingsplan voor 4 weken bevat dit boek een uitgebreid workout schema gericht op het ontwikkelen van een strak lichaam. Deze circuit trainingen kun je gewoon vanuit huis mee doen en duren slechts 30 minuten.

Prijs : € 14,95

Strakke buikspieren

Strakke buikspieren Kettlebell Workout Vrouwen 4kg Kettlebell. De Kettlebell Workout is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland. 5 DVDs + Fitness tool (Kettlebell).

Prijs : € 107,00

Lekker in je vel

Nooit meer Zorgen of Stress

Met de e-cursus "Nooit meer Zorgen of Stress" leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier! Stop met piekeren - voorgoed! Met 2 Gratis Bonussen.

Prijs : € 59,00

Blijvend Zelfvertrouwen

De e-cursus "Blijvend Zelfvertrouwen" stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid! Met 3 Gratis Bonussen.

Prijs : € 49,00

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de verificatie code in, om spam te voorkomen


Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
Anna's top 7 - Zoetigheden voorkant en ontvang direct een e-boekje met mijn 7 favoriete zoete recepten!  
Ik gebruik uw gegevens om eens per week een mail te sturen met een recept, tips of ervaringen. Uw gegevens zullen niet doorgegeven of doorverkocht worden aan derden en u kunt uzelf gemakkelijk uitschrijven door de unsubscibe knop onderaan de mail te gebruiken.