10% korting bij Kooc!

Share

Ik heb iets leuks om weg te geven!

Heb jij ook wel eens dat je ’s avonds thuis komt van een lange dag werken, dat je moe bent en honger hebt en dat je echt geen zin hebt om te koken? En dan is er dus eigenlijk in de winkel niks kant-en-klaars te vinden zonder gluten- en lactose.

Daarom was ik heel blij dat ik laatst werd benaderd door KOOC. Zij maken namelijk verse, biologische kant- en klaarmaaltijden, die helemaal glutenvrij en lactosevrij zijn. En het mooie is, ze worden ook nog eens thuisbezorgd!

Ik mocht een paar van de kant- en klaar maaltijden uit proberen om mijn ervaring met jullie te delen. Ik probeerde de Gado Gado met Ei en Quinoa, Spaghetti Bolognese met paddenstoelen en de Tomatenrisotto met Kabeljauw. Zelf vond ik de Spaghetti en Tomatenrisotto het lekkerst.

 

 

Klik hier voor 10 % korting bij Kooc! 
Kortingscode: Annaglutenvrij

 

Eens in de zoveel tijd wordt het aanbod van maaltijden veranderd, waardoor je altijd weer iets nieuws kunt proberen.

Belangrijk om te weten is dat vrijwel alle maaltijden zijn in te vriezen (behalve de Gado Gado). Zo kun je dus meerdere maaltijden in een keer bestellen en heb je altijd iets in huis wanneer je geen zin of tijd hebt om te koken.

Ik mag jullie een kortingscode geven, zodat ook jullie de maaltijden kunnen proberen, met 10% korting!

Ga naar www.kooc.nl en bestel je maaltijden met de kortingscode ‘Annaglutenvrij’ en ontvang 10% korting op je bestelling.

Deze actie loopt van 1 maart t/m 15 maart 2019.

 

 

 

Share


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de verificatie code in, om spam te voorkomen